Na een geslaagde boekebeurs in Oss Nistelrode, zijn we nu weer voorbereidingen aan het treffen voor de beurzen van 2018. 

Ook zullen we in juni 2020 weer aanwezig zijn in het in het Titus Brandsma Lyceum te Oss voor de grootste boekenbeurs in Oss en omgeving. Meer dan 30.000 boeken worden aangeboden. De boeken zijn gesorteerd; er zijn nieuwe, bijna nieuwe, bijzondere en antieke boeken te koop. Voor elk wat wils.

Ook tijdens de Pinsterfeesten in Nistelrode en de Koningsmarkt in Oss zullen we weer verkopen via een kraam.

Meer infromatie kunt u vinden op onze Boekenbeurs website: http://www.boekenbeursoss.nl

De opbrengst van deze boekenbeurs, komt ten goede aan het project ‘Samen Aan Tafel’. Deze activiteit bestaat uit een 4 gangen lentediner voor een groep van ongeveer 175 mensen, uit Oss en omgeving, die een moeilijk jaar achter de rug hebben. Deze mensen worden benaderd na aanmelding vanuit Ouderen organisaties, de ‘Zonnebloem’ , de voedselbank en het Wellfare werk van het ‘Rode Kruis’.  

 

     

 

Boeken, die in goede tot zeer goede staat zijn (s.v.p. géén afgeschreven bibliotheekboeken) blijven van harte welkom. Als u boeken een goede bestemming wilt geven voor een tweede leven, dan nemen we ze graag in ontvangst.

Voor het inzamelen / bezorgen van "nieuwe" boeken voor onze boekenbeurs, kunt u mailen naar: info@boekenbeursoss.nl

Mede namens onze bezoekers van "Samen aan Tafel" danken wij u voor de geleverde boeken.