LIonsclub Oss de Maashorst organiseert een aantal activteiten per jaar.

Hier onder vindt u een overzicht van de activiteiten in 2019/2020.

10 oktober 2019. Donderdag 10 oktober organiseren wij weer een Herfstlezing. Hierbij zal een externe spreker een actueel onderwerp behandelen. Deze lezingen zijn door een ieder te bezoeken tegen een kleine entree (inclusief koffie of thee).

28 maart 2020. Op zaterdag wordt Samen aan Tafel georganiseerd. Tijdens dit event nodigen wij ruim 150 mensen uit voor een driegangen diner met muzikale omlijsting. Dit in samenwerking met het Rode Kruis, de Zonnebloem, Rigom en de Voedselbank. In verband met de Corona maatregelen is deze activiteit afgelast. We kijken nog naar een andere datum dit jaar. Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM.

27-28 juni 2020 De grote jaarlijkse boekenbeurs in Oss. Met ruim 30.000 boeken de grootste boekenbeurs in Oss en omstreken. Wij sorteren de boeken vooraf in diverse categorieen zoals romans, Brabant, godsdienst etc. In verband met de Corona maatregelen is deze activiteit afgelast. We kijken nog naar een andere datum dit jaar. Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM.